tiistai 16. lokakuuta 2012

Tietoja tulevasta

Minulla on tosiaan tietty runko, jolla kirjoittelen näitä tekstejä tällä ja tulevalla viikolla. Ajattelin jakaa tulevia aihepiirejä tässä jo ennakolta, jotta olette kärryillä, mistä kaikesta pian puhutaan. Ja jos joku vaikka innostuisi kommentoimaankin, kun saa miettiä asioita etukäteen...tämä on Ekokukkiksen harras toive! Lämmin kiitos jo etukäteen Sinulle, joka tulet keskusteluun mukaan. Ja muistakaahan myös blogikysely vasemmassa reunassa!

Kohderyhmille tehtyjen kyselyjen yhteenvetoja tulee siis tukkukyselyn jatkoksi jossakin vaiheessa. Sitten on tarkoitus käydä läpi kukkasidontaan sopivia puutarhan antimia sekä luonnonmateriaaleja ja niiden keräämiseen liittyviä seikkoja. Oma kokonaisuutensa ovat tietysti myös kukkakaupassa käytettävät ja myynnissä olevat tarvikkeet. Ajattelin myös käsitellä erikseen surusidontaa ja hautausmaa-asioita sekä liiketoiminnan yleistä ekologisuutta (liikepaikkaa, jäteasioita, liiketoimintaa yleensä koskevia juttuja).

Onkohan joku aihepiiri, joka kuuluu kukkakaupan ekologisuuteen, mutta jonka olen kokonaan unhoittanut tästä listasta? Vinkatkaa pikimmiten, jos jotain tulee mieleen!

Tässä vaiheessa tosiaan etenen tällä rungolla, mutta jatkossa blogi elää vapaammin sen mukaan, kun ajatuksia tulee ja ideoita syntyy. Aihepiiri on ihanan laaja ja uskon, että tulevaisuus tuo mukanaan jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ekologisuuteen! Jossakin vaiheessa kasassa on materiaalipankki, jonka pohjalta Kukkakaupan Vihreä Kirja -manuaali on mahdollista toimittaa. Ollaan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lukijani! Otan todella mielelläni vastaan kommenttisi. Ekokukkis