sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ihana puhelu ja alihankinta-aatoksia

Hei kaikki!

Kiitos, että olette jaksaneet odottaa päivityksiä. Minulla on mukava kolmen päivän hurlumhei takana, mutta nyt olen taas tämän projektin kimpussa, joten uusia päivityksiä tulee tiiviimpään tahtiin.

Aamulla minulle soitti kukkakauppias, joka pahoitteli, ettei ollut vastannut kyselyyni ja tiedusteli, vieläkö hän voisi siihen vastata, kun tänään olisi vapaapäivä ja ehtisi. Hänen mielestään kysymykseni olivat sellaisia, joihin hän halusi paneutua kunnolla ja antaa perustellut vastaukset. Kaikesta hänen kertomastaan paistoi aito kiinnostus ekoseikkoihin ja halu pohtia näitä asioita tarkemmin; myös ekotekojen ja rahan välistä ristiriitaa, mikä tulee sekä tulosta tekevälle kauppiaalle että rahoistaan tarkalle asiakkaalle väkisinkin vastaan. Aivan loistavaa, että tällaisia kukkakauppiaita on olemassa!!! Kun toivottavasti joskus luet tätä blogia, niin haluan, että tiedät, miten paljon soittosi ja sanasi minulle merkitsivät. Todellakin kiitos!

Mutta sittenpä taas avaus aihepiiristä luonnonmateriaalit. Mielestäni Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n sivuja kannattaa hetki tutkia, siellä on paljon mielenkiintoista tietoa. Tällä linkillä pääsette suoraan kohtaan, jossa puhutaan koriste- ja käsityömateriaalista muun muassa floristiikkakäyttöön:
http://www.luontoyrittaja.net/54.html

Kyseisten sivujen alihankintapörssi http://www.luontoyrittaja.net/6.html voisi puolestaan olla mainio paikka tiedottaa valmiudestaan toimittaa luonnontuotteita kukkakauppiaille taikka kukkakauppiaille paikka kysellä niiden perään, jollei itse ehdi/pysty/halua lähteä materiaalia keräämään.

Miltä vaikuttaa...voisiko tämä olemassaoleva sivusto toimia kanavana, jonka kautta kysyntä ja tarjonta voisivat kohdata?

Näissä mietteissä huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lukijani! Otan todella mielelläni vastaan kommenttisi. Ekokukkis