keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Etappipiste!

Heippa kaikki!

Tänään esittelin portfolioprojektiani oppilaitoksessa ja se tuli hyväksytyksi. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että Kukkakaupan Vihreästä Kirjasta on nyt tullut minun ja teidän kaikkien lukijoiden yhteinen projekti, jota minun ei enää tarvitse linkittää opintoihini, vaan joka saa elää ja kasvaa meidän ajatustemme ja ideoidemme mukaisessa järjestyksessä kulloinkin hyvältä tuntuvaan suuntaan. Tai no kirkkaana johtotähtenä loistaa tietysti visio unelmien ekokukkakaupasta, siihen siis tähdätään myös jatkossa. Eikä kesken jääneiden aihepiirien tarkasteluakaan unohdeta. Kaikki, mistä olen luvannut kirjoittaa, ilmestyy blogiin aikanaan.

Tässä yhteydessä haluan kiittää lämpimästi tämän päivän kuulijoita, opettajaa ja kanssaopiskelijoita kiinnostuksesta, kommenteista, keskustelusta ja kannustuksesta. Olitte erinomaisen hyvä yleisö! Toivon, että moni teistä löytää jatkossa tiensä tämän blogin pariin ja ehkä innostuu myös lausumaan sanan tai pari jostakin itseä koskettavasta aihepiiristä...saas nähdä!

Hyvillä mielin, Ekokukkis

Ps. Jatkoin vasemmalla olevan kyselyn vastausaikaa lokakuun loppuun saakka; alun perin se oli laitettu sulkeutumaan tänään aamupäivällä. Vielä siis ehtii...

Ps2. Hortensia viettää ainakin ensi yön puuvarastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lukijani! Otan todella mielelläni vastaan kommenttisi. Ekokukkis